Bouwkunde & Autocad

Na een gesprek waarin de wensen naar voren komen en er een Plan Van Eisen wordt opgesteld, worden uw wensen verwerkt in het (schets) ontwerp.

Fotografie

Ik maak vaak foto`s qua architectuurfotografie, natuurfotografie, portretfotografie.

Voorbeelden zijn te bekijken in mijn foto portfolio.

Recensie Aluminium wanddecoratie Saal Digitaal

Wederom zag ik op Facebook recensie voorbij van Saal Digitaal maar ditmaal geen fotoboek die ik al eens eerder had getest. Maar nu was het een wanddecoratie de getest werd. Na een mail gestuurd te hebben dat ik ook graag een wanddecoratie voor hun wilde testen kwam de zelfde dag het verlossende antwoord dat ik een product mocht testen.
Net als bij het fotoboek moest de wand decoratie via de software gemaakt en besteld worden. Na een keuze gemaakt te hebben waar ik de foto op gedrukt wilde hebben (Aluminium, een hardschuimplaat, Canvas en twee soorten Acrylglas), heb ik bepaald wat voor foto ik wilde hebben.
Mijn keuze is gevallen op Alu- Dibond dit is een gladde aluminium plaat wat ook voor buiten gebruik geschikt is.
Je hebt de keuze uit 3 ophangsystemen; het standaard ophangsysteem (twee plaatjes die je zelf op de achterkant moet plakken en twee schroeven erbij waar de plaatjes overheen vallen), een Aluminium profiel (mijn keuze, omdat het er soliede uitzag en je er een zwevend karakter door krijgt) en afstandhouders. De afstandhouders hadden voor mij het nadeel dat ze vanaf de voorkant zichtbaar zijn.
Na de bestelling in het weekend viel de wanddecoratie op vrijdag op de deurmat en kon het resultaat bekeken worden. Omdat ik al een product van Saal Digitaal getest had waren mijn verwachtingen hoog gespannen, deze hebben ze dan ook weer waar gemaakt.
Mijn conclusie is dan ook dat u bij Saal Digitaal niet alleen terecht kunt voor uw fotoboeken maar ook met een gerust hart de wand decoraties kunt bestellen voor een geweldig resultaat aan de wand.
Ik wil ze dan ook hartelijk dank voor wederom het vertrouwen en het geweldige product.

Handige fotografie links Kooij en Dekker Fotograaf Nijkerk Top woninginrichting WordPress webdesign BirdInvest